o > o

hunajaa

Ja tänne lähetätte postia:
(sähköpostiosoite muuttunut)Löytyi vaikkei ollut hukassakaan

23.10.1998: Vaikken Osmo Räihälä-nimistä tyyppiä erikseen etsintäkuuluttanutkaan, voin mainita että vanha ystävä löytyi Hunajaa-saitin välityksellä. Mies lähetti e-postia löydettyään nimensä täältä.
"Everton are the greatest team in this substance. Even Spinoza would tell You that. Mind You, there weren't any teams in the Hague in the 1600's", kertoi Osmo.
Ämmänsaaresta kotoisin oleva Osmo Räihälä puuhailee ns. vakavan musiikin parissa, asuu nykyään Helsingissä. Siitä on yli kymmenen vuotta kun näin tyypin viimeksi.
Osmosta oli iso haastattelu Hunajaa-lehdessä helmikuussa 1985.
Pääkirjoitus ja sisältö, helmikuu 1985

Siinäpä viimeisimmät. Tämän kirjoitin 3.12.1998.

Jarmo

Hunajaa
Etsintäkuulutuksia!

Tälle sivulle on koottu kaikki eri puolille Hunajaa-nettilehteä juosseet etsintäkuulutukset - sekä niiden tulokset.
Lähetä ihmeessä sähköpostia tänne päin, jos tiedät etsintäkuulutuksien kohteista jotakin, tai jos haluat vain kommentoida jotain.
Päiväys kertoo, kuinka vanhasta asiasta on kyse.

e-postiosoitteeni on: (sähköpostiosoite muuttunut)


13/7 1998
Siskoni Marja haluaa klimppisopan reseptin

Tietääkö joku tällä sivulla kävijöistä klimppisopan reseptin? Please, lähetä se Jarmolle! e-mail: (sähköpostiosoite muuttunut)

Söin sitä viisivuotiaana Jalasjärvellä ja tykkäsin ihan hirveästi, ainakin sillon. Se oli sellaista keittoa, jossa liemessä oli suunnilleen lusikan kokoisia takinaklimppejä.

Marja

Limppimaitokeitto-resepti Reisjärveltä

23.11.1998: Timppa Reisjärveltä tai jostain sieltä päin lähetti e-postina Limppikeiton reseptin. Jipii! Nyt pääsee Marja-sisko herkuttelemaan...
Tämä etsintäkuulutus löytyy "ruokaohjeita ja muita elintärkeitä oppeja"-sivulta:
ruokaohjeita ja muita elintärkeitä oppeja


24/6 1998
Vanhoja kirjevaihtokavereita ja ystäviä

Siivosin tänä aamuna vähän kellarivarastoa ja sieltähän löytyi yks kappale Hunajata, jota olinkin jo vähän kaipaillut. Kellarista löytyi myös iso nippu vanhoja kirjeitä Suomessa ja muuallakin maailmassa asuvilta ystäviltäni. Pitänee ottaa yhteyttä heihin uudestaan.

Tietääkö joku, missä asustaa nykyään seuraavat henkilöt: Liisa Seppänen, Virpi Suutari, Sari Laamanen, Paula Kanniainen, Christina Cravedi, Isabella Santoire, Kirsi Tiihonen? - Lähetä e-postia jos tiedät!

Jarmo

Tämä etsintäkuulutus löytyy sivulta, jossa kerrotaan Hunajaa-lehden numerosta tammikuu 1985. Pääkirjoitus ja sellaista.
Oli kauhea myrsky, mutta meistä se oli Hunajaa

Virpi pukeutuu valkoisiin ja saa sormuksen

17.7.1998: Virpi Suutari menee kuulemma ihan pian naimisiin. En vielä tiedä missä päin maailmaa, mutta polttarit ovat kuulemma maanantaina. Joku Susanna soitti Suomesta iltapäivällä, kertoi järjestävänsä kyseiset polttarit ja pyysi minua kirjoittamaan kirjallisen tervehdyksen Virpille ja lähettämään sen sähköpostina. Mitähän sitä kirjoittais? En ole ollut tyttöön yhteydessä noin kymmeneen vuoteen. On tietääkseni ollut toimittajana Helsingin Sanomissa ja tehnyt jonkin muistaakseni dokumenttielokuvan sen jälkeen. Muuta en tiedä.


18/6 1998
Sara Eskola, teatterinystävä ja kiva tyttö

Sara Eskola oli Muhoksella katsomassa Yöperhosen keikkaa. Seuraavana päivänä mentiin Pistepirkkojen Askon ja Hannun kanssa käymään Oulussa, käytiin teatterissa katsomassa jotain Pablo Nerudan näytelmää. Sara Eskola istui vieressäni ja me tultiin hyviksi kavereiksi. Vaikka ei me enää sen illan jälkeen tavattu, puhelimen välityksellä oltiin vähän yhteydessä. Minä olin niin ujo poika... Jos joku tietää, mitä Sara nykyään puuhaa, vois kertoa siitä mulle. Olis hauska kuulla.

Jarmo

Tämä etsintäkuulutus löytyy Muovikazzin historia "osa 3"-sivulta. Ei vielä vastattu. Jos en ihan väärin muista, oli Sara kotoisin jostain Suomen länsirannikolta.
Muovikazzi-historia


 

 


Klikkaa Hunajaa-banneria jos haluat selailla eteenpäin Muovikazzi Fan Clubin kotisivulla.


Klikkaa tätä banneria jos haluat soudella The Soul Preachersin kotisivulla.

 

Elä ihmisiksi. Älä unohda vanhoja ystäviäsi. Vilkaise vieraskirjaamme.

vieraskirja