The Soul Preachers

- Kokoelma-CD tulossa -

 
Pari kuukautta myöhemmin. Tämä viides osa on muistiin pistetty 22.2..1993. The Soul Preachersin miehistönä edelleen: Jarmo Haapamäki, laulu ja kitara, Uffe Enokson, basso ja taustalaulu, Pasi Taskinen, rummut. Lauri A. Kenttä haastattelee Jarmoa.
Edelline juttutuokio jäi pahasti kesken. Muistatko mitä tapahtui?

Kyllähän me juteltiin vaikka kuinka kauan. Oot tietenkin taas hukannut muistiinpanosi niinkuin tavallista.

Shh... Otetaan vain uusiksi tärkeimmät, OK? Kerro CD-.projektista jotain, jooko?

Okei. No se Katrineholmin keikan jälkeen kokoonnuttiin yhteen kapakkaan Katrineholmissa, Dorian Grayn jätkät, Candy Kicks Ass, pari tyyppiä Dirt U:stä ja The Soul Preachers eli me. Juotiin pari kaljaa ja tuli siinä puheeksi että voitais tehdä jonkinlaista yhteistyötä bändien kesken, myydä vaikka toistemme singlejä. Idea otettiin heti lämpimästi vastaan, siitä tuli vain yhteinen CD, neljä biisiä joka bändiltä. Levyn pitäisi tulla ulos myyntiin kymmenes huhtikuuta tänä vuonna.

Te ootte siis suunnitellu levyn tekoa monta kuukautta. tapahtuuko kaikki teidän ympärillä yhtä hitaasti?

Hah hah, siltä vaikuttaa joo. Mutta: alkuun päästiin nopeasti, kaikki muut bändit kiirehtivät studioon jo marraskuussa, Dorian Grayn nauhoja me ollaan odoteltu. Vasta tammikuun lopulla tänä vuonna ne saivat aikaan oman osuutensa.

Ja..?

Ylihuomenna mennään Tukholmaan siirtämään masternauhat jollekin toiselle masternauhalle, puhuvat jostain filtreeramisesta ja jotain, en oikein tiedä mitä me tehdään siellä mutta tonni menee sinnekin.

Paljonko projekti tulee maksamaan?

Mikäli meidän laskelmat pitää paikkansa pitäis meidän saada omomme pois ja vähän ylikin, meitä kuin on neljä bändiä jakamassa laskua ja myymässä levyjä. 800 kappaletta menee myyntiin - kädestä käteen - ja 200 jaetaan pois mainostarkoituksessa. Meidän osuus painatuskustannuksista on jotain viis tonnia ja studioon meni 3500. Mutta meillä on vielä vaikka kuinka paljon studioaikaa käyttämättä. Valittiin halpa studio. kaikki muut valitsivat paljon kalliimman studion.

 
 
[takaisin karjalaan] [the soul preachers home page].[the soul preachers hemsida]
 

vieraskirja

 

Klikkaa tätä jos haluat mennä The Soul Preachersin englanninkieliselle kotisivulle!