Lähetä sähköpostia Jarmolle!.......... Lähetä sähköpostia Muovikazzille! .......... Lähetä sähköpostia Jarmolle!

Olemme saaneet sähköpostia! Mukavaa.

Lähetä sähköpostia Jarmolle!.......... Lähetä sähköpostia Muovikazzille! .......... Lähetä sähköpostia Jarmolle!
9. lokakuuta 1999
Ville Ruuskanen kirjoitti:
 
Terve Jarmo,

melko sattumalta äsken lueskelin sun www-sivuja. Olen entinen puolankalainen (silloin meidän sukunimi oli vielä Näyhä), syntynyt v. 1971. Eli aika mukula olin vielä kun Muovikazzi oli kehissä.
Se oli varmaan just 1982 kun oltiin liikuntasalissa kattomassa Nuorten Taidetapahtumaa. Siellä oli 22 Pistepirkko ja varmaankin te. Oliko teillä sen niminen biisi kuin "Kesän suurin vesipisara"?
Siinä plinksauteltiin kitaran kieliä virityskoneistosta..
Sun äitee varmaan oli meidän erityisopettaja ala-asteella?
Mulla alkoi kitaransoittelot kun Harri "TB-Harri" Moilanen pyysi että ostaisin basson kun ei niillä ollu basistia. Janne Kotila oli rumpali, eli Kotilan Kyöstin pikkuveli.
Ihan viime vuosiin asti oon sitten soitellu jos jonkinlaisissa bändeissä, kunnes perhe-elämä vei miehen.
Tunnetko muuten Kentin soittajia sieltä Eskilstunasta?
 
terveisin
Ville Ruuskanen
ville.ruuskanen@nammo.fi
 
Eipä tänne tunnu hirveän usein postia tulevan. Mutta mukava on saada postia silloin harvoin kun tulee. Tämmöinen vastaus tuli kirjoitettua:
 
Terve Ville,
 
Aivan oikein muistelet. Muovikazzilla oli semmoinen biisi kuin "Kesän suurin vesipisara" (teksti löytyy Hunajaa-sivuilta). Nuorten taidetapahtumassa biisi soitettiin kokoonpanolla Tapio Väisänen rummut, Petri Väisänen basso, Jarmo Haapamäki syntikka ja laulu. Eli kukaan ei plinkautellut kitaran kieliä virityskoneistosta.
Meillä oli tosin muita biisejä joissa "plinkauteltiin" silloin tällöin.
Äitini oli tosiaan erityisopettaja, täyttää muuten juuri tänään 70 vuotta.
Mukavaa että jotkut jatkavat (meidän aloittamaa?) pop-perinnettä siellä Puolangalla. Kerro lisää jos tuntuu siltä, että jotain kerrottavaa löytyy. Lykkyä tykö ja vaikka mitä mukavaa

toivottaa Jarmo.
 
PS. En tunne Kentin jätkiä, vaikka monta muuta tuttua rokkaria on tietenkin vuosien varrella tullut.
Unohdin vielä sanoa että jätä vaikka viesti Hunajaa-vieraskirjaan jos viitsit! Moi!
 
 
Keskiviikkona 8. lokakuuta 1997
Tommi Tornivaara kirjoitti:

Moi Jarmo!

Satuin skannaamaan Alta vistalla merkkijonoa "Television Personalities", minkä seurauksena osuin Muovikassi-sivuillesi.

Sattumalta UJO-julkaisut alkaa lähestyä eläkeikää, ja olen ajatellut alkaa harrastaa sen jälkeen vanhojen Suomi-punk-yhtyeiden esille kaivamista ja julkaisemista.

UJO-julkaisu numero 100 ilmestyy aikataulun mukaan vuonna 2001, minkä jälkeen varsinaisesti olisi tarkoitus alkaa julkaisutyö. Mutta tutkimustyötähän voi jo alkaa tehdä. Niinpä minua kiinnostaakin Muovikassi-yhtye, mm. se, onko yhtyeeltä mitään nauhoitusjäämistöä. Sen ei tarvitse olla pro-tasoa.

Terveisin Tommi UJO

PS. Minunkin suosikkejani ovat muiden muassa TVP's ja YMG.

PPS. UJO-tietoa löytyy http://www.hiljaiset.sci.fi/ujo/ujo.htm

Tämäntapaista postia on ihan mukava saada. Olkoonkin, että Tommi Tornivaara kirjoitti yhtyeemme nimen väärin ja oletti kyseessä olevan niinkutsutun punk-bändin, mutta silti hän sai ystävällisen kirjeen takaisin, jossa kerroin olevamme kiinnostuneita vaikuttamaan hänen julkaisuprojekteissaan.

Seuraavanlaisia kirjaimia hänelle takaisin lähetin:

... Mielenkiinoista. Enpä ole tuota ajatellutkaan, että TV Personalitiesia etsiessä löytää meidät. Mukavaa. Ja kiva kun eksyit meidän sivulle!

...Oikeastaan Muovikazzi (huomaa tavaus!) ei ollut punkkia, vaan enemmän poppia á la TV Personalities tai vaikkapa Jonathan Richman & the Modern Lovers. Luulen. Tai tavallaan Muovikazzi oli enemmän punkkia kuin Sex Pistols. Me ei oltu kaupallisia... Ei otettu ikinä maksua mistään. Ja yhteen aikaan oli meillä periaatteena että joka keikalle tehdään piisit edellisenä iltana. Hyviä niistä tuli. Ja silleen.

...Ollaan mielellään mukana kaikenlaisissa projekteissa. Nauhoituksia on metrikaupalla, lähinnä kasettinauhurilla tehtyjä, mutta käytiin me kerran studiossakin. Italiassa, Pordenonessa, ennen sitä Italian festivaalikeikkaa 22-Pistepirkon kanssa 1983. Laatu on kotonatehdyn kuuloista (niinkun pitääkin) ja voin niitä kasetilta sun muilta nauhoilta siirtää DATille, jos tarvii. Meillä on oma 16-raitastudio täällä Hälleforsnäsissä ja kaikki vanhat nauhat on minun hallussani. Uuttakin materiaalia voidaan nauhoittaa, jos innostusta löytyy.

...Mukavaa. Toivottavasti innostut musiikistamme, sillä olisi sääli ellei kukaan kuulisi meidän mukavaa rämpytystämme ja itse ei oikein viitsi mitää julkaista.

... Muistithan kirjoittaa jotain VIERASKIRJAAMME. Että ihmiset näkee että on siellä joku käynyt. Meidän mökissämme.

JARMO HAAPAMÄKI

...niin että ei sitä ikinä tiiä vaikka Muovikazzia vielä voi levyltäkin kuulla. Ties vaikka sitä sitä itsekin innostuu ja pistää kasaan jonkinlaisen kasetin tai LP:n tasi CD:n. Palataan asiaan.

| haluan nähdä loputkin | sarjakuvia minä haluan | aloitussivulle |

 


Klikkaa Hunajaa-banneria jos haluat selailla eteenpäin Muovikazzi Fan Clubin kotisivulla.


Klikkaa tätä banneria jos haluat soudella The Soul Preachersin kotisivulla.

 

_vierailijaa just tällä sivulla 8.10.1997 jälkeen. Elä ihmisiksi. Älä aja väärällä puolen tietä. Vilkaise vieraskirjaamme.

vieraskirja