Mitä Muovikazzin soittajapojille kuuluu?
28/6 2003, Jarmo Haapamäki

Taitaa olla aika harvoin kun muistan päivittää näitä sivuja... Voisinhan väittää, että noin kuudessa vuodessa ei ole tapahtunut yhtään mitään, mutta ei sitä kuitenkaan kukaan uskois.

Joka tapauksessa, soitin Jukalle aikaisemmin illalla, kyselin kuulumisia ja sillai. Sanoi olevansa kesätöissä viikot siivojana, asuu edelleen Helsingissä, opiskelee talvella. Petrikin oli kuulemma soittanut Jukalle tässä hiljattain, halusi kopioida joitain Muovikazzin nauhoituksia. Nostalgisia oleeme ilmeisesti kaikki, kun alkaa vanhat nauhat taas kiinnostamaan... Itsehän tein tässä kuukausi sitten CD-rompun Muovikazzin makeimmista... Tässä linkki sivulle, jossa siitä lisää.

Enpä nyt muista sen enempää puhelinkeskustelusta. Jukka on ainakin aikaisemmin soittanut bändissä nimeltä Sininen Iiris, joka on tehnyt pari levyäkin. Palataan asiaan myöhemmin. Huomenna lähden Suomeen ajelemaan moottoripyörällä (toivottavasti en saa ylinopeussakkoja). Kerron enemmän tultuani takaisin.

 

10/10 1997, Jarmo Haapamäki

Soitin tänä aamuna Väisäsen Jukalle Helsinkiin ja toivotin hyvää 34-vuotispäivää. Edith Piaf kuoli 9.10.1963 ja Jukka syntyi seuraavana päivänä. Hmm...

Jukan pitkäaikasta projektia, Veneitä-yhtyettä, ei kuulemma ole enää. Nyt Jukka etsii uutta bändiä ja on saanut neljä vastausta Rumba-lehtessä julkaistujen kahden ilmoituksen perusteella. Tässä on yksi niistä:

"Terälehti vai Opel Ascona?" Hmm... Toivottavasti Jukka löytää soittajat pop-yhtyeeseensä.

Kysäisin Jukalta myös, mitä Puolangan pojille kuuluu. Siellä kuulemma poppenrolli raikuu vieläkin. Vanhat soittokaverit Väisäsen Arto, Petri ja Tapio (veljekset) soittelevat vieläkin yhdessä, Moilasen Vesan kanssa. Harjoituskämppänä ei enää ole kunnantalon alakerta, vaan kämppä on löytynyt entisen E-myymälän talosta paikallista kuppilaa vastapäätä. Toisten tekemiä kappaleita ne kuulemma soittaa.

Että semmoista. Itse soittelen vielä The Soul Preachers-orkesterissa. Tai sitten en. Riippuu vähän siitä, onko bändiä enää olemassa kun basisti muutti yllättäen ja salakavalasti Göteborgiin. Soittelen kuitenkin. Siitä voi lukea lisää The Soul Preachersin kotisivulta .

Jarmo Haapamäki

 

vieraskirja


Klikkaa Hunajaa-banneria jos haluat selailla eteenpäin Muovikazzi Fan Clubin kotisivulla.


Klikkaa tätä banneria jos haluat soudella The Soul Preachersin kotisivulla.

 

Elä ihmisiksi. Älä jätä lemmikkipupuasi ulos pakkaseen. Jätä viesti vieraskirjaamme.